Étlap

Levesek
1. Csirkeleves gazdagon /G,L/
2. Norvég tejszínes tengeri halleves /L,H/
3. Liszt lánggal készült Matyó bableves /L,G/

Főételek
4. 2 személyes Coral tál, körítve /G,L,T/
(Pácolt tüzes sertéstarja, bundázott sertés karaj sonkával és sajttal töltve, rántott ananásszal, rizzsel, sült burgonyával és vajas zöldséggel tálalva)
5. Matyó fatányéros /G,M/
(Csirkemell, sertés karaj, sertés tarja roston sülve, salátával, szalonnával, virslivel és burgonyával tálalva)
6. Csőben sült sertéskaraj sült burgonyával és gyümölccsel /G,L/
7. Sertés flekken burgonyával, majonézes salátával /G,L,T,M/
8. Sertésborda Óvári módra, vegyes körettel /G,L/
9. Sertéskaraj pirított gombával, burgonya krokettal /G/
10. Cordon Bleu (Sonkával, sajttal töltött rántott sertésborda, hasábburgonyával) /G,L,T/
11. Makói papszelet (Fűszerezett sertés karaj, sült hagymával tálalva) /G,T/
12. Aszalt szilvával, sajtkrémmel töltött borda rántva, vegyes körettel /G,L,T/
13. Kijevi csirkemell burgonyával és sonkás rizzsel /G,L,T/
14. Rántott csirkemellfilé sültburgonyával /G,L,T/
15. Csirkemell filé „Szakácsné” módra /G,L,T/
(Sajttal, sonkával töltött csirkemell filé rántva, burgonyával és ananásszal)
16. Grillfűszeres csirkemell saláta ágyon, kapros öntettel /G,L,T/
17. Betyárpörkölt burgonyakrokettel és zöldséges rizzsel /G/
18. Roston sült tengeri halfilé, kerti zöldségekkel, párolt rizzsel /H,G,L/
19. Majonéz, ketchup, mustár /G,L,T/

Pizzák (kb. 24 cm-es)
20. Hawaii (paradicsom alap, sonka, ananász, sajt) /G,L/
21. Szalámis (paradicsom alap, szalámi, paprika, paradicsom, sajt) /G,L/
22. Kukoricás – Sonkás (paradicsom alap, kukorica, sonka, sajt) /G,L/

Saláták
23. Vegyes saláta
24. Paradicsomsaláta
25. Csemegeuborka
26. Bajor csalamádé

Desszertek
27. Barackfánk citromos-vaníliás köntösben /G,L,T/
28. Tiramisu kehely tejszínhabbal /G,L,T,D/
29. Gesztenyepüré csokoládéval /L/

Jó étvágyat kívánunk!

Allergének G – Glutén, L – Laktóz, T – Tojás, M – Mustár, D – Dió, H – Hal

Vélemény, hozzászólás?